Hvem, hva, hvorfor og hvordan?

Hvem?
En nysgjerrig, relativt positiv og veldig aktiv jente som er over gjennomsnittet opptatt av å ha det bra og være lykkelig. Jeg bor i Oslo med min fine samboer og jobber på Handelshøyskolen BI. Jeg er opptatt av å ha en sunn livsstil med en god balanse mellom det som skal til for å ha det. Jeg er opptatt av å ha et godt kosthold, trene ofte, kose meg mye og å ha en aktiv hverdag. Dette er med på å gjøre så jeg har det bra. I tillegg er jeg opptatt av veldig mye annet som skjer i verden og rundt meg. Jeg er en generelt interessert og engasjert person på det meste og de fleste.

20150910_163318555_iOS

Hva?
Skrivingen vil være om alt mulig rart jeg ønsker å dele, men stort sett rundt ting som gjør meg glad og min aktive og sunne livsstil. Hverdagen min går til jobb, trening, aktivitet, mat, og kos med kjæreste, venner og familie. Jeg er opptatt av at man må finne en vei som passer for seg, en livsstil man kan leve med til både hverdags og fest. Akkurat dette vil jeg skrive mer om senere.

Det vil bli innlegg som er et lite sammensurium av hva jeg opplever, det som skjer i livet mitt, tanker, ideer, tips, triks, følelser og meninger som måtte dukke opp. Med andre ord: en god blanding av det som skjer i hverdagen min og som forhåpentligvis kan inspirere og motivere noen.

Hvorfor?
Fordi jeg liker å skrive og fordi jeg liker å dele. Jeg har til tider mange tanker, ideer og andre ting i hodet som jeg tenker og grubler på. Jeg syns selv at jeg har begynt å finne ut hva som faktisk betyr noe for meg, hvem jeg vil være og hva jeg vil gjøre med livet mitt. Det gjør kanskje så jeg kan inspirere og motivere andre til å komme til det samme stedet eller i alle fall ta noen gode valg på veien? Forhåpentligvis. Jeg syns det å dele litt og by litt på seg selv er en fint ting jeg gjerne vil gjøre. Ikke nødvendigvis fordi jeg har så enormt behov for at andre skal lese eller bry seg med det, men det hadde jo vært veldig fint hvis noen faktisk gjorde det, og hvem vet, kanskje jeg faktisk kan gjøre en forskjell?!

Hvordan?
Når det måtte passe seg og når det finnes noe å dele. Forhåpentligvis ofte, siden jeg ofte går å grubler på ting som jeg tenker kan deles. Men, det vil vel tiden vise. Jeg håper på å kunne dele alt fra tekster til bilder, dikt, minner, meninger eller andre ting.

Så, da gjenstår det bare å starte på skrivingen og delingen, og håpe at jeg kanskje kan inspirere deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s