Kjære deg

 Denne ‘quoten’ var noe jeg en gang for mange år siden (i år 2000) laget fra eget hode. Rett og slett fordi jeg da mente at det var viktig og ganske så riktig, og det mener jeg igrunn fortsatt at det er. Hva man tror er på mange måter det livet handler mye om. Det er du som bestemmer hva du vil tro på. Hva du velger å tro på vil være det som former deg og ditt liv. Det vil forme hvilke valg du tar, det vil forme hvem du er og hvem du blir. Med det mener jeg at det man tror på også vil være en viktig brikke i det man lar seg lede av. Det man tror vil være med på å sende signaler til verden rundt deg om hvem du er, som igjen gjør at verden speiles tilbake på deg.

Hvis du tror noe skal gå bra, så er sjansen større for at det faktisk gjør det.
Hvis du tror at noe ikke skal bli bra, så blir det ofte faktisk ikke det heller.

Det du derimot må love meg og huske å tro på, er deg selv. Det viktigste er at du tror at du kan det du vil. Å ha troen på seg selv er ikke alltid så enkelt. Hvorfor skal du klare det? Hva er det som gjør at akkurat du skal få det til? Hvordan skal du klare å nå disse målene du setter deg? Vel, det kan ikke jeg svare på, men det kan du gjøre ved å velge riktig. En god selvtillit er ikke noe som kommer av seg selv, og det er ikke noe jeg kan eller skal mene for mye om heller.  Men, hvis du velger å tro at det du ønsker og drømmer om kan skje, så er det et stort skritt på veien til at faktisk skjer. Du er faktisk istand til å få mye av det du vil bare du tror på det.

Så, min lille bønn til deg, er at du bestemmer deg for å velge å tro på deg selv. Det er du selv som bestemmer hva du skal tro. Du velger selv. Kjære deg, ta valget om å tro på deg selv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s