Du vet når…

…det er mandag, og du er kjempe trøtt når du våkner, og du har bestemt deg for å trene før jobb, og du har masse jobb du bare må få gjort, og du må jobbe med skole når du kommer hjem fra jobb. Men, så føler du egentlig bare for å bare droppe alt og alle og bli hjemme. Bare fordi du er trøtt og sur. Eller egentlig ikke sur, men heller bare litt trøtt-sur.

Blæ, hæsjtagg den følelsen. Hatt den før du og, kanskje?

Det er beskrivelsen av min morgen i dag. Jeg hadde så lite lyst å stå opp. Enda mindre lyst å trene. Desto mindre lyst til å gå på jobb. Jeg hadde rett og slett ikke lyst til å møte noen mennesker eller måtte gjøre noe som helst fornuftig. Typ, bare ligge i senga med Downton Abby og spise speltlomper, questbars, sjokoladeboller, peanøttsmør og annet tull.

Både kroppen og hodet er litt utenfor, og humøret er i alle fall ikke på topp. Jeg har egentlig ikke har noen spesiell grunn til å ikke gidde eller være sur, men hver eneste lille celle i kroppen har bestemt seg for å forgifte hjernen min med negativitet og dårlig stemning.

Så, hva gjorde jeg?

Jeg stod opp. Jeg tok på treningsklæra som lå klare. Jeg spiste litt mat. Jeg kom meg på trening. Jeg kom meg på jobb. Jeg har fått i meg bra mat. Jeg fikk med andre ord meg selv og dagen til å fungere relativt normalt til tross for den dårlige følelsen.

Og, hvordan er følelsen nå?

Vel, jeg er fortsatt trøtt, og jeg vil fortsatt bare ligge i senga med serier og tullemat. For selv om jeg får dagen til å fungere og gjør det jeg må, så forsvinner ikke den kjipe følelsen nødvendigvis.

Men, hva så gjør det?

Ingenting. Absolutt ingenting. Noen dager er bare litt sånn. Det er det man kaller en litt dårlig dag, og man må ha noen av de for å verdsette de gode. Det er helt ok for meg. Jeg vet det er færre av disse enn de andre, så da går det jo egentlig ganske fint! Jeg velger heller å la dagen gå, få alt til fungere så godt som mulig til tross. Før jeg vet ord av det er dagen over, og morgen dagen blir forhåpentligvis enklere. Sånn er det bare noen ganger, og det er helt greit.

20151124_114910906_iOS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s