Do yoga with me

Yoga er noe jeg den siste tiden har hatt mer og mer lyst til å prøve. Jeg sliter ofte med mobilitet i forskjellige ledd, og kroppen er ikke akkurat veldig myk og bevegelig. Generelt tror jeg yoga vil kunne hjelpe mye for dette, samtidig som det kan være avslappende og godt for kroppen med mindre belastende aktivitet innimellom. I tillegg er jeg overbevist om at å gjøre yoga vil kunne hjelpe veldig på problemene jeg har med en veldig nakke og skuldre.

Jeg ble tipset av en venninne om en veldig fin side med masse videoer som er helt gratis! Sjekk ut Do Yoga With Me. Her finnes det mange ulike timer, poser, meditasjon og teknikk-videoer, i tillegg til mange ulike kategorier, lengder, for forskjellige deler og ulike yoga former.

Jeg har ikke rukket å teste så mye forskjellig, og har i hovedsak konsentrert meg om videoer for nakke/skuldre og øvre rygg. Men noen av de jeg kan anbefale for dette er disse to
– 30 minutter yoga for skuldrene
– 60 minutters yoga for skuldrene
– Yoga for overkroppen
– Deep release for shoulders and neck

20151122_111923503_iOS

Det finnes som sagt utallig andre videoer på denne siden også som jeg har tenkt til å teste etter hvert. Man finner blant annet f.eks yoga spesifisert for styrke eller løping. Sist nevnte er det neste jeg tenkte jeg skulle teste litt mer ut.

Si gjerne i fra om du finner noen andre videoer her eller andre steder du anbefaler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s