Treningsåret 2015

Først litt enkel statistikk som min fine Suunto Ambit2 gir meg:
Registrert aktivitet: 341 økter
Tid: 327 timer
Total avstand: 1050 km (på økter med avstandsmåling ute)
Type aktiviteter: Løping ute, løping inne, styrketrening, gåturer, fjellturer, roing, ellipsemaskin, sirkeltrening, yoga, sykling, svømming og langrenn.

20150331_123027897_iOS

Dette viser en enkel oversikt over hvordan mitt treningsår i 2015 var i tall. Det viser at jeg i gjennomsnitt nesten har hatt én aktiv økt av én time pr dag fordelt på mange forskjellig type aktiviteter. Wow! Om jeg skal få lov til å si det selv. Jeg er SÅ stolt og fornøyd med dette. Samtidig er jeg også litt overrasket over at det faktisk ble så mye. Jeg har hatt flere sykdomsperioder pga nakken/skuldrene, sår under foten og diverse annet. Jeg har også hatt mange fridager. Men det viser vel bare at jeg har klart å tilpasse meg, at jeg har brukt fantasien og variert aktiviteten ut i fra hva som har vært greit å gjøre, og dermed allikevel fått til masse deilig aktivitet.

20151005_053630916_iOS

I år er det første året på lenge jeg ikke har hatt noen nyttårsforsett i forbindelse med å trene mer, være mer aktiv eller generelt ha en sunnere livsstil. For jeg har det allerede. Dermed er det bare å fortsette med det jeg allerede gjør. Beholde treningsgleden ved å ha masse variasjon og å fortsette gjøre ting jeg syns er gøy.

Det som jeg er ekstra stolt over er at all denne aktiviteten egentlig har kommet ganske naturlig. Rett og slett fordi jeg har villet være aktiv, trene og bevege meg. Ikke fordi jeg har stresset med det eller pushet meg til det. Ok, flere av øktene har ikke vært like morsomme og motivasjonen ikke har vært på topp 24/7. Men, stort sett har den vært det, og det er uansett det som gir meg giv til å fortsette i samme stil inn i det nye året. For det er nettopp gleden det gir meg som gjør så det også skjer. At det å bevege meg ofte har blitt en naturlig del av hverdagen og min livsstil, det er jeg veldig glad for og veldig stolt av.

20150601_055229211_iOS

 

Jeg gleder meg til å fortsette å være like aktiv i 2016 . Jeg har foreløping ingen store mål om noe spesielt i forbindelse med denne treningen, men 2016 skal i alle fall ikke bli noe dårligere år i forhold til aktivitetsnivået!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s